The Libertines



Har inte så mycket för mig så sitter och kollar konsertklipp på Youtube (1), och måste bara posta det här så jag inte tappar bort det. Detta måste nog ses som min absolut högsta önskan när det käller konserter. The Libertines på (2) något skitigt litet hak. Är inte det allas dröm?


(1) YouTube är en webbplats med videoklipp som har laddats upp av dess användare. Webbplatsen öppnades i februari 2005 och grundades av tre före detta PayPal-anställda: Chad Hurley, Steve Chen och Jawed Karim.
(2) The Libertines, brittisk musikgrupp bildad 2001 i England av Pete Doherty, Carl Barât, Gary Powell och John Hassall.

En svart dag

"In what is being touted as a victory against the "biggest source of illegal pre-release chart albums", the IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) concluded a joint two year investigation that has lead to the dismantling of the popular BitTorrent site OiNK. British and Dutch police coordinated their efforts which led to the arrest of the site administrator in the UK, and the seizure of OiNK's servers in Amsterdam."

Jag känner en saknad som jag aldrig tidigare har känt, jag vet inte hur man ska beskriva det på bästa sätt. Men det känns som att jag har förlorat en nära vän. Det kanske är starka ord och otroligt nördigt eftersom det enda som hänt är att OiNK.cd (1) har försvunnit. Världens bästa bittorrent-tracker och hemsida för musik. Men när jag tänker efter så har OiNK gett mig så mycket, det var inte bara en hemsida i stil med The Pirate Bay (2). Det var en gemenskap, man kännde sig på något sätt lite speciell.

Det tog långtid innan jag fått en invite och redan några veckor senare höll jag på att bli av med mitt konto, sen dess har jag sattsat på att bidra och stödja communityn. OiNK har gett mig så mycket bra musik, som jag kanske aldrig skulle lyssnat på, så klart är det mycket jag skulle laddat ner och lyssnat på ändå, men det är mycket saker som är svår att få tag på som bara OiNK har gett mig.

Jag hoppas innerligen att det inte tar långtid för hemsidan eller en värdig ersättare att komma tillbaka och det känns inte helt lönlöst. Interpol (3) och IFPI (4) verkar inte ha fått all fakta rätt, jag tror inte det dröjer långtid förens grundaren har blivit släppt och serverna har börjat ploppa upp i länder med en lite mer liberal lag mot fildelning.


(1) OiNK's Pink Palace var fram tills idag världens bästa musik bittorrent-tracker
(2) The Pirate Bay (ofta förkortat TPB) är en webbplats med nedladdningsbara så kallade .torrent-filer
(3) Interpol är inte bara ett band utan är också den vardagliga benämningen på den internationella kriminalpolisorganisationen International Criminal Police Organization (ICPO) - Interpol. Organisationen grundades 1923 och är världens tredje största internationella organisation, efter FN och FIFA, och världens största internationella polisorganisation med 184 medlemsländer. Interpols syfte är att möjliggöra och underlätta internationellt polissamarbete
(4) International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) är en organisation för skivbolag med cirka 1500 medlemmar i 75 länder

Snusman

image35

Efter många om och men har jag äntligen fått ett taffligt recenssions ex av Kapten Hellmans (1) nya "storfilm" Snusman. Innan jag börjar mitt försök till att skriva något om denna film så måste jag bara klar göra att den tiden det tagit för mig att få ett ex utav filmen är helt oacceptabelt, i vanliga fall brukar skivan dimpa ner i brevlådan veckorna innan premiären, i detta fall dröjde det ungefär 2-3 månader till efter att filmen blivit klar.

Så filmen, singierad långfilmsdebutanterna Joen Hellbom och Ville G Sörman (2) är Sveriges svar på något taffligt försök att göra serietidnings baserad film, och det faktum att huvudkaraktären skjuter snusdosor gör ju inte saken mindre Svensk. Det känns som att tanken bakom filmen är god, man märker tydligt att det är två riktigt nördar som ligger bakom filmen, och för att styrka detta kan jag citera det Ville G Sörman skriver som presentation på sin blogg "18årig Östermalmare som sitter och tänker på det mesta inom nördigheternas ramar; typ film, musik, comic books, tv-spel, böcker etc...".

Kapten Hellman har ganska brutalt misslyckats med att skapa en spännande och medryckande film och efter att ha sett några utav Hellmans tidigare kortfilmer så är jag besviken. Humorn som brukar återspeglas i filmerna har bara spårat ut till en kavalkad av snus. Filmen i sig bygger på något så uttjatat som mobbning, där huvudpersonen Kristoffer (spelade utav Alexander Blomgren) efter åtskilliga påhopp i skolan, hittar en magisksnusdosa som gör att han kan börja skjuta snus, och hämnden är ljuv. Man ser klart och tydligt att insperation har hämtats från filmer som Sin City och Kill Bill, bara att någonstans på vägen har det skett något riktigt galet och nu är det mer som att smutskasta stora filmskapar som Tarantion i stället för att visa vad Svenskfilm går för.

Efter att jag fått filmen så har jag också blivit smutskastad utav Ville G Sörman på hans privatablogg och min mobil har fyllts utav sms i stil med "Jag Älskar Dig" och "Ge Snusman 5/5". Något som känns väldigt oproffsigt.

Snusman 1/5, och det är svagt. Det som räddar filmen är dom avancerade greenscreen-effekterna (3) och att den debuterande skådespelaren Lucas "Lenning" Lennig gör en utmärkt insatts som Snusmans största fiende.


(1) Produktionsbolag drivet utav Joen Hellbom och Ville G Sörman
(2) En utav männen bakom produktionsbolaget Kapten Hellman och son till fd informationschefen på Ericsson Pia Gideon
(3) Chroma key är namnet på en metod med vars hjälp det går att dölja och/eller skenbart göra objekt osynliga/genomskinliga i film- och TV-produktioner. Chroma betyder färg på filmspråket och key betyder nyckel.

Söndag

image33

Har bläddrat igenom lite statestik över besöksantalet på denna så kallade blogg, och jag märkte precis ett mönster som repeteras vecka ut och vecka in. Det är flest läsare på Söndagar (1) (om man bortser från dom dagarna jag har publicerat inlägg på).

Jag hade också fått en kommentar från någon som kallade sig Miranda som ville att jag skulel skriva något, satt och funderade ganska länk på vad jag skulle skriva men kom inte på något, men om jag bara sitter och skriver så kanske jag kommer på något, detta inlägg är alltså tillägnat Miranda och alla som läser på Söndagar.

Att man läser bloggar på Söndagar är något jag känner igen mig i, Söndag är den dagen då man har all tid i världen för att göra värdelösa saker som tillexempel att läsa om hurvida Hanna Fridén hade det kul på SpyBar (2) igår, eller scrolla igenom diverse mp3-bloggar ihop om att hitta någon ny remix av någon aktuell electro-akt.

Jag gillar dom flesta Söndagarna, det är på Söndagar man kan få saker och ting gjort, jag har länge tänkt att sätta upp en ny hylla i mitt rum, och det är på Söndagarna jag kommer längst i dom tankarna. Fast vadå, inte finns det någon ny hylla på min vägg än, och det var ju långt innan sommaren jag började tänka på det.

Helgen har varit rolig, fredag började med en Berlin-inspererad förfest för min del, eller jag spenderade hela dagen liggandes på vardagsrums mattan med ett mixerbord, en dator och en skiv-spelare och lyssnade på musik och surfade på Facebook (3) och diverse andra beroende-framkallande hemsidor. Senare på kvällen anlände Axel och Emma och lite senare även Petter och Emma. Pimp My Ride (4) och Xzibit (5) förgyllade kvällen och först fram emot halv 2 tiden började jag bege mig mot Norrmalmstorg och Chinateatern där jag mötte upp Solveig och Sanna.

Chinateatern skulle kunna få ett blogginlägg försig själv, men jag orkade inte skriva så mycket, men det finns några meningar som jag tror sumerar det hela ganska bra, dels var det fulla 40+ kontorsmänniskor som precis hade kommit till det stadiet i sin alkohol konsumtion att dom börjat lätta lite på slipsen och att deras händer och ben började röra sig allt mer okontrolerat, mycket mer än så var det inte. Så kvällen slutade ganska tvärt men jag han med att köpa en Kebab vid Slussen och hänga med lite gammla vänner i väntan på tunnelbanan hem.

Lördagen är också en egen historia, men den resulterade i alla fall i att det nog slogs rekord i hur många personer som vistats i mitt hus på en och samma gång och en Söndag fylld utav städning.

Nu sitter jag mest och väntar på att resten utav min familj ska komma hem med mat och något roligt att berätta från deras Köpenhams resa.


(1) Söndag kommer efter lördag och före måndag. I den svenska almanackan är söndag numera veckans sjunde och sista dag, sedan detta blev internationell standard 1972, men i både traditionell judisk och kristen tideräkning är den däremot veckans första dag
(2) Spy Bar är en "innekrog" som är inrymd i Arnoldshuset på adressen Birger Jarlsgatan 20 vid Stureplan i Stockholm. Krogen har under många år varit rikskänd som ett populärt tillhåll för Sveriges kändiselit
(3) Facebook är en nätgemenskap som grundades 4 februari 2004 av studenten Mark Zuckerberg. I juli 2007 hade sidan över 30 miljoner medlemmar världen över och växer snabbast av alla nätgemenskaper och communities, annar rolig fakta är att Mark Zuckerberg tackade nej till att sälja Facebook till Google för 2,3 miljarder dollar och för att direkt citera wikipedia "År 2007 hittades en brottsling via Facebook"
(4) Pimp My Ride är ett amerikanskt tv-program med artisten Xzibit som programledare. Varje avsnitt börjar med att Xzibit åker hem till någon person och hämtar dennes gamla bil, som oftast är i väldigt dåligt skick
(5) Xzibit, vars riktiga namn är Alvin Joiner, är en amerikansk hiphopartist och skådespelare


Berlin



Blogga är något jag ofta funderar att bara sluta med, men sen helt plötsligt när jag minst anar det blir jag sugen på att skriva. Ofta är det för att något har hänt mig personligen, ofta något jag inte mår bra över och jag känner att jag måste skriva av mig. Men det slutar alltid med att jag tycker jag blir för personlig och skriver om något helt annat. Likaså den här gången.

Så vad har hänt sen sist? Mer än man kan ana, jag har hunnit spendera nästan en hel vecka i Tysklands (1) huvudstad Berlin (2). Frågan som jag ofta har fått har varit "nej, va vad har du gjort där?". Måste ju vara dummaste frågan? Vad tror folk att man har gjort, varit och jobbat på kontor i en vecka? Nej gjorde som alla svenskar som inte åker dit för att stanna för alltid. Jag var där och testade på det tyska (ute)livet. Som min lilla hint med hjälp utav paranteser visar så blev det mycket klubbande. Något man i efterhand ångrar eftersom man nu verkligen vet vad man går miste om, klubblivet i Stockholm är något som man aldrig mer kommer kunna gilla riktigt mycket. Visserligen är människorna både bättre och snyggare i Sverige enligt mig, men lokalerna och hela själva klubbgrejen är så sjukt mycket bättre i Berlin.


Weekend - Alexanderstraße 7       10178 Berlin
Klubben som ligger belägen på 12 våningen i "Sharp"-huset på Alexander Platz. Den lokalen som föll mig mest i smaken, bara hela grejen att den ligger på 12 våningen gör allt så himla bra, och när man blickade ut över forna öst och väst Berlin kännde jag verkligen mina rötter. Här spelades mest obskyr minimal techno. Men det var kul ändå.

103 Club - Falkensteinstraße 47/48 10997 Berlin
Klubben belägen i utkanten av Kreuzberg precis vid vattnet och granne med klubben Watergate var den klubben som mest liknade sverige till utsendet, det var inget som var super extraordinärt. Under kvällen spelade Ed Banger Mr Flash skivor och kvällen kallades klyshigt nog "We Are Your Friends Night", och jag har nog aldrig hört så många Ed Banger klassiker på rad. Men det var trevligt med ett litet avbrott i det minimalistiska.

Watergate Falkensteinstraße 49 10997 Berlin
Det första man möts av vid Watergate är den fantastiska utsikten, belägen precis nere vid vattnet med utsikt över gammal kyrkor såväl som en bra och några moderna industrier i bakgrunden. Allt känndes bara så himla tyskt. Watergate hade enligt någon dom dyraste lamporna i Berlins uteliv, och vilka lampor. Hela taket var täckt utav glödlampor som tändes i olika färger och kombinationer. Till och med en liten indie-kille som jag gillade den hårda och minimalistiska musiken och ja jag måste hylla lamporna igen. Sök på Watergate Berlin på Youtube så poppar det säkert upp någon video som på något litet litet plan kanske kan förklara hur extremt snyggt det var.


Ja alltså klubblivet i Berlin, förutom klubbarna var själva grejen med att gå ut något helt annat och bättre. I sverige kör vi på Wollmars (3), för "billig" öl (4) och sen Baba Sonic fram emot elva eller tolv tiden för att sedan vid klockan tre tycka att klockan är mycket och att det ska bli skönt att komma hem. I Berlin börjar man fundera på att kanske röra sig utåt när vi i vanliga fall börjar fundera på hur den där nattbussen egentligen går eller om man ska hinna med en cheeseburgare på McDonalds. Dom flesta klubbar i Berlin öppnar vid tolv tiden men stänger inte förens vid tidigast klockan sju. Något som gör det möjligt att ha kul och vara ute så länge är den enormt mycket mer utvecklade kollektivtrafiken. Det känndes aldrig som man behövde vänta på transport när man skulle hem. Visserligen hade vi tur att bo på en gata som hade anslutning med både S-Bahn, U-Bahn och M-Bahn (5) och säkert bussar också, men det provade jag aldrig.

Oj vad jag lyckades komma in i att skriva om något när det egenltigen är något annat jag ville skriva om. Men Berlin var ju som ni kanske märkt något utöver det vanliga. Jag älskade staden, och känner mig pepp på att ära mig tyska och i alla fall få leva något år där. Skulle vara skönt att vara där utan att behövde känna stressen över att alltid ha kul. Att bara kunna strosa runt i staden och upptäcka, ta det lungt och känna sig tysk. Nu är det istället två veckor utav den Svenska hösten, något som jag egentligen tycker är väldigt mysigt. Jag tycker om att vara hemma, att gå i skolan, att ha tråkigt, att träffa kompisar och att vandra runt på Söder när det börjar bli så kallt att det är okej att ha lite mer kläder på sig. Jag gillar hösten. Föresten anledningen till att jag sitter uppe klockan 06.58 när jag egentligen borde ligga och sova är för att min syster utav någon anledning skulle uppvaktas vid 06.15 för sin födelsedag som sker idag. Skolan börjar inte förens om 2 och en halv timme. Pucko.


(1) Bundesrepublik Deutschland är en förbundsstat bestående av 16 delstater, mest känt för första och andra världskrigen, något som Tyskland idag har fått äta upp tillräckligt mycket så glöm det
(2) Berlin är genom sitt kulturella och historiska arv en av Europas mest besökta metropoler. Berlin är en betydande trafikknutpunkt och ett viktigt ekonomiskt och kulturellt centrum i Tyskland. Institutioner som universitet, forskningscentrum, teatrar, museer men också festivaler, nattlivet och arkitekturen i Berlin har ett världsrykte. Historiskt har Berlin varit huvudstad i flera historiska tyska stater, som Mark Brandenburg, Preussen, Tyska kejsardömet, Weimarrepubliken, Nazityskland och Östtyskland
(3) Hak på Wollmar Yxkullsgatan 12, populärt tillhålle för Söders unga. Kallas även Club W i folkmun
(4) En öl på Wollmars kostar väl typ 39kr (?), en öl i tyskland kostar typ 10kr. Det är vad jag kallar billigt
(5) Stadtbahn, Untergrundbahn och Magnetbahn

Helgen

image32

Efter en helg som "klubbkid", med Chinateatern besök två dagar i rad så är det äntligen skönt med Söndag.

Fredagen började med förfest i form av en väldigt manlig skara män som satt och lekte med en DJ-konsol, för att sedan förflytta sig till Wollmars (1) och efter några timmar där bege sig mot Chinateatern där "klubben-som-heter-något-på-franska-som-jag-inte-kan-uttala" huserade. Det var riktigt kul och hade mycket trevligt sällskap, men efter en liten svacka och att tröttheten kom krypande som om världen inte hade någon morgondag bestämde jag mig för att sakta röra mig hemmåt.

Lördagen spenderades först i sängen med datorn i knäet och en del Facebookande för att sedan utvecklas till några timmar med glassätande på Kungsholmens Glassfabrik. Efter glassen blev det lite utav en Enskede-reunion i form utav middag och mys hemma hos Siri. Tyvärr missade jag efterrätten eftersom jag var tvungen att bege mig till Debaser Medis för att fotografera Jonathan Richmen (2) åt Dagens Nyheter. Egentligen borde jag ägna ett helt blogginlägg åt hur genialisk Jonathan är, men det orkar jag inte nu. Ni får helt enkelt lita på att mig. Tyvärr såg jag bara ungefär 30 minuter av konserten eftersom det var dags att bege sig till Chinateatern för andra gången under helgen. Denna gång var det Vice (3) som hade en fest, något som alltid brukar bli en enorm hype veckan innan när alla kids försöker få tag på biljetter. Hypen höll i sig långt in på småtimmarna och både kön och den mängden folk som tryckte in i foaljen på stackars Chinateatern var brutal. Kvällens höjdpunkt var helt klart kvällens live-framträdande i form utav Dizzee Rascal (4). Men samma trötthet som dagen innan hade kommit krypande kom även denna gång och jag valde att bege mig hem innan jag började spendera pengar, och var glad att det det räckte med dom gratis öl-biljetteran man fick vid entren.

Söndagen har spenderats i sängen, och efter några timmar av mycket välförtjänt sömn förflyttade jag mig till datorn och spenderade dagen framför Facebook. I min statusrad stod det "Olle is pluggar Rörligbild" men jag insåg snabbt att det bara var för att försöka lura mig själv att jag faktiskt satt och pluggade. Imorgon ska jag ha terminens första prov och jag känner redan att det kommer gå åt helvete. När jag precis kommit in i pluggandan (jag hade börjat läsa rubriken på första stycket) så var det dags att börja bege sig åt Djurgårds hållet för att göra helgens andra jobb.
Nu var det Moneybrother som skulle fotograferas åt Stockholm City och Aftonbladet. Egentligen var det en konsert jag faktiskt bara hade tänkt att gå på, och hade köpt en biljett för mina surt förvärvade pengar (det var en liten get-together för hela familjen så jag betalade inte). Men peppen svek och jag kännde att det nog skulle vara roligt att fota och det skadar ju inte att få lite betalt.

Jag hade tänkt att skriva om hur bra både Florence Valentin var som förband och hur Moneybrother fick en tillbaka till slutet av 2005. Men mitt öga sneglade precis upp till höger och såg att klockan tickade över halv 2 och jag bestämmer mig för att försöka komma till själva tanken med detta inlägg. Anledningen till att jag sitter här en och en halv timme fter att jag tänkte gå och lägga mig. Det är det här så kallade "kungsholms-mordet" som har fått mig att må dåligt. Jag blev redan i morse inbjuden till "Stoppa gatuvåldet" gruppen på Facebook och läste lite om det, men tänkte inte så mycket mer på det. Det är ju ändå ganska ofta man hör om ungdomar som slåss lite på fyllan.
Men nu när jag kom hem efter konserten och satte mig och började läsa lite mer och läste om att den misshandlade pojken nu är död så började tankarna snurra. Jag kom in på någon blogg där dom misstänka gärningsmännen var uthängda med namn och personnummer och jag kan inte förstå hur folk kan göra något sånt. Jag kan tänka mig att man kanske vill slå någon eller rentav tänker tanken att man vill döda någon när man inte har bättre omdömme. Men att man skulle göra något sånt och som det verkar bara för en struntsak, det är för mig helt oförstårligt. Dom misstänka killarna är ju födda 1991? Finns det någon anledning till att man vill döda någon utanför en födelsedagsfest på kungsholmen? Varför? Jag vet inte vad jag ska skriva eller vad jag ska tänka, jag har bara en ond klump i magen efter det här.

Detta var anledningen till att jag kännde att det var dags att skriva av sig lite, för det hjälper faktiskt. Nu tror jag att jag ska försöka sova, måste bara kolla om jag fått något nytt medelande på Facebook.


(1) Haket på hörnet, i folkmun även kallat Club W
(2) Jonathan Richman, född 16 maj 1951, är en amerikansk punkmusiker och -ikon
(3) Vice är en gratistidning
(4) Dizzee Rascal, född 1985 som Dylan Mills, uppväxt i Bow, östra London, är en brittisk grimeartist. 2003 vann han som 18-åring
Mercury Music Prize

Stureplan + Minderåriga = Sant


(Sätt på videon så får du ett bra soundtrack till inlägget och kommer in i den rätta klubbkänslan, kolla sedan på bilderna för att få en glimt om vad för folk som hänger på ACE, rekomenderar dig att se hela eftersom Daniel Öhrn som jag skriver om i slutet dyker upp då)

Efter gårdagens blogg comeback så kännde jag för att försöka blogga vidare lite innan det går helt i graven. Dock var det ingen som kommenterade med några önskemål om innehåll. Så jag fortsätter väl bara att blogga om tråkiga saker som ingen egentligen bryr sig om. Personligen peppar jag inför min Berlin (1) resa på onsdag, jag åker ganska tidigt och landar i Berlin elva timmar innan mina vänner. Det ska bli spännande och se om jag dör eller överlever dom elva ensama timmarna i Tysklands huvudstad.

Men vad har hänt idag då? Dagen började med en Historia lektion fylld av våld, slavar och afriska språk man bara drömmer om att förstå. Vi såg filmen vid namn Amistad (2). Efter dagens första lektion blev det lunch i form utav Lasange och sen direkt pang på en tråkig Rörligbild lektion inriktad på TV.

Dagens hetaste samtals ämne har ändå varit Stureplan (3) och stureplan.se. Tydligen har någon mailat och skvallrat om hurvida en person som figurerar mycket på stureplan.se vimmelbilder faktiskt bara är 16 år. Detta mail resulterade i att bilderna togs bort och det verkar som en liten beef mellan två stycken rivaliserande gäng kan blossa upp. Jag känner att det nog är bäst att inte säga förmycket och bara sitta kvar i en skön soffa och kolla på.

Jag tycker hur som helst att detta var något som verkligen behövdes, inte direkt att någon skulle bli utpekade. Men det är ju lite utav ett skämt varje gång man går in och kollar på bilder (eller va vem gör det?) och ser någon som man vet är typ 3 år för ung för att överhuvudtaget vara på stället. Egentligen ska jag väl inte säga något eftersom jag också har figurerat på bilder när jag varit på ställen jag inte borde varit på. Fast jag syns bara i skuggan bakom Daniel Öhrn (4).
Gled förövrigt in på "klubbkungens" myspace för att kolla om bilden där jag är med finns på hans sida och tro det eller ej. Fick lite utav en chock när jag hittade mig själv högst upp i hans fotoalbum.

image31

Nu känns det som att säkert någon kommer bli sur eftersom det är vänner till mig vars vänner blivit påverkade utav det här "avslöjandet", men alltså jag måste bara erkänna att det här är kanske det roligaste som hänt på länge. Jag hoppas ingens liv är förstört eller så pga att bilderna är borta från hemsidan.

Min kära vän Jossan ringde precis från London, hon förfestade till Datarock och skulle precis ut på någon skön "indie" klubb vilket fick mig att tänka på att om tre veckor så åker vi till London.

Nej nu börjar det här gå förlångt, det räcker nu.


(1) Berlin är huvudstad i Tyskland och dess största stad med 3 396 990 invånare (2005) och en yta av 892 kvadratkilometer. Med förorter har Berlin omkring 3,7 miljoner invånare och metropolregionen Berlin/Brandenburg har omkring 4,3 miljoner invånare. Berlin utgör förbundslandet Berlin och är Tysklands största stad till ytan
(2) La Amistad bland slavarna ombord på skeppet. Det ledde till att var ett spanskt skepp som användes för att bland annat transportera slavar. 1839 utbröt ett upprorUSA:s armé tog hand om fartyget och ett rättsfall följde. Händelsen hade betydelse för avskaffandet av slaveri i USA. 1997 gjorde Steven Spielberg en film med namnet Amistad
(3) Stureplan är ett torg på gränsen mellan Norrmalm och Östermalm i Stockholm. Ett känt tillhåll för så kallade "brats".
(4) Mannen myten och legenden, äger bland annat klubben ACE. Har beskrivits som "Den där fräkniga, rödhåriga, inavlade 30+DJ:n" i diverse bloggar


Who the fuck is Justice?

image30

Jag har insett att det verkligen fortfarande är folk som läser min blogg, trots att jag uppdaterar den ungefär lika ofta som flygalarmet testas. Alltså en gång i kvartalet.

Men ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre, det har hänt mycket sedan mitt senaste inlägg som egentligen inte borde räknas som ett inlägg eftersom det bara var en msn-konversation. Men ja vad har hänt sen sist, jag har fyllt år och behöver aldrig oroa mig för att bli leggad eller nekad i dörren på någon konsert. Det känns bra. Nu kan jag börja leva typ. Sen har jag träffat en jätte jätte jätte bra person och allt känns fint. Det är bra. Jag gillar när saker känns fint.

Babyshambles har också släppt ny skiva och äntligen har folk (läs, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet) insett att han faktiskt kan göra musik. Ja undra vad mer som har hänt.

Neh jag får nog avsluta mitt inlägg här, om det är något ni undrar över eller som jag borde skriva om så kommentera. Skriv till mig på Facebook (1) också.





(1) Facebook är ett fenomen i stil med Myspace. Det nya stället för vänner helt enkelt.

RSS 2.0